BetSniper.pl

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: WYGRANE KUPONY
PostWysłany: 28 Lut 2010, 10:48 
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: 29 Cze 2009, 12:12
TOP 10 NAJWYŻSZYCH WYGRANYCH
  • 2.wsPfoto 4000 AKO 1.6

• 3.MatMoczek 2946.18 AKO 2.07

• 4.Ahmedinho 2370 AKO 1.58

• 5.OMD 1172.47 PLN AKO 651.37

TOP 10 NAJWYŻSZE TRAFIONE AKO

• 1.OMD Tipsport AKO 651

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: Re: WYGRANE KUPONY
PostWysłany: 28 Lut 2010, 11:57 

Dołączenie: 17 Sie 2009, 22:00
Miejscowość: Holandia
Image

Kupon za 2 zł postawiony w Tipsporcie ako 651.37
stare,dobre czasy ;) nie zbierałem kuponów,tego w dokumentach znalazłem i się ostał.Pierwsze forum BetSniper na którym pokazuje swoje dawne kupony,do tej pory nigdzie nie widzieli :!: Mam nadzieję,że niebawem nowe wkleję ;)

Edit:
Obrazki wstawiamy mniejsze (tak żeby było widać) i przez tag IMG

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: 07 Mar 2010, 03:29 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 04 Gru 2009, 18:13
Miejscowość: Białystok
Image

i ja coś dam, bywały większe wygrane, ale o tej porze nie chce mi się już buków przeglądać ;)

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: 08 Mar 2010, 21:12 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 04 Gru 2009, 18:13
Miejscowość: Białystok
Image

to samo co wyżej, tylko, że od innego buka, więc można zsumować

to jest kupon z TOBET, a ten wyżej z UNIBET, a nie SPORTINGBET i trzeba to poprawić ;)
i nie OMD, tylko MatMoczek :D

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: 09 Mar 2010, 00:44 

Dołączenie: 21 Gru 2009, 14:30
Nawet nie pamiętam kiedy to wstawiałem :roll: ;) Już poprawiam

Wg. mnie sumowanie tych samych kuponów, ale u różnych buków nie ma sensu - niech inni się wypowiedzą.
Nie dodałem również ako 2.05 do listy top 10 ako bo to mimo wszystko nie jest zbyt imponujące.

Dzięki za zwrócenie uwagi MM.

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: 18 Mar 2010, 01:39 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 04 Lut 2010, 10:51
Image

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: 25 Lip 2010, 18:38 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 01 Lut 2010, 22:56
Jestem raczej biernym użytkownikiem forum betsniper z racji bardzo małej ilości czasu, ale niedługo zamierzam to zmienić i założę dział z własnymi typami :)
Lada dzień zaczynam urlop, potem sesja :roll: ale postaram się coś wrzucać w tak zwanym między czasie. Jestem graczem o skrajnym sposobie stawkowania, czyli często gęsto kładę 100-200 pln na typ, a gdy jestem trochę mocniej pewny typu daję 1000-2000 pln :ugeek: Już niedługo postaram się dzielić z forumowiczami swymi typami, co mam nadzieję, przyniesie nam trochę mamony, gdyż o to się chyba tutaj głównie rozchodzi :D

tymczasem wklejam swój świeży wygrany kupon - Rosja - Kuba w siatkę live, na zwycięzcę tie breaka

Image

"It's something very personal, a very important thing. Hell! It's a family motto. Are you ready Jerry? I wanna make sure you're ready, brother. Here it is: Show me the money. Show! Me! The! Money! Jerry, it is such a pleasure to say that!"

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: 27 Lip 2010, 11:57 

Dołączenie: 08 Lip 2009, 06:51
Miejscowość: Wrocław
Ahmedinho napisał(a):
Jestem raczej biernym użytkownikiem forum betsniper z racji bardzo małej ilości czasu, ale niedługo zamierzam to zmienić i założę dział z własnymi typami :)
Lada dzień zaczynam urlop, potem sesja :roll: ale postaram się coś wrzucać w tak zwanym między czasie. Jestem graczem o skrajnym sposobie stawkowania, czyli często gęsto kładę 100-200 pln na typ, a gdy jestem trochę mocniej pewny typu daję 1000-2000 pln :ugeek: Już niedługo postaram się dzielić z forumowiczami swymi typami, co mam nadzieję, przyniesie nam trochę mamony, gdyż o to się chyba tutaj głównie rozchodzi :D

tymczasem wklejam swój świeży wygrany kupon - Rosja - Kuba w siatkę live, na zwycięzcę tie breaka

Image

Ładny typ, gratuluje świetnego wyczucia. Będzie nam bardzo miło jak zdecydujesz się założyć swój temat i na stałe zagościsz na naszym forum bo jak wiadomo ... dobrych typerów nigdy za wiele ;) Pozdrawiam !! INBLOOM

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: 30 Lip 2010, 14:40 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 01 Lut 2010, 22:56
Inbloom napisał(a):
Ahmedinho napisał(a):

Image

Ładny typ, gratuluje świetnego wyczucia. Będzie nam bardzo miło jak zdecydujesz się założyć swój temat i na stałe zagościsz na naszym forum bo jak wiadomo ... dobrych typerów nigdy za wiele ;) Pozdrawiam !! INBLOOM

wielkie dzięki za graty :)
lada dzień zakładam temat, choć NBA i NHL pauzuje, a to gram głównie + puchary w kosza i siatkówkę :) Ale w sumie niebawem mistrzostwa świata w siatkę :twisted:
jeszcze raz dzięki i pozdrawiam forumowiczów :D

"It's something very personal, a very important thing. Hell! It's a family motto. Are you ready Jerry? I wanna make sure you're ready, brother. Here it is: Show me the money. Show! Me! The! Money! Jerry, it is such a pleasure to say that!"

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Możesz zakładać nowe tematy na tym forum
Możesz odpowiadać w tematach na tym forum